10 augustus 2022

KidsWatch

Home » KidsWatch
Skool Icon

Wilt u als leerkracht ook de zekerheid dat jouw leerlingen hun aandacht bij de les houden?

Wij hebben de oplossing.

Voor veel leerkrachten zal dit herkenbaar zijn. Je leerlingen zitten aan een computer, maar wat zijn ze eigenlijk aan het doen? Met Kidswatch hebben leerkrachten in één oogopslag een overzicht over alle schermen in de klas.

Als leerkracht heb jij maar één doel: jouw leerlingen bijleren, maar dit is vaak niet gemakkelijk. Zeker niet met de digitalisering van het onderwijs. Technologie wordt steeds meer geïntegreerd in het dagdagelijks leven en in het onderwijs, maar zorgt ook voor veel afleiding en minder concentratie.

Skool Kidswatch is een dashboard waarmee je altijd overzicht hebt op de activiteiten van jouw leerlingen. Eigenlijk een schermbewaker waarmee je alle computerschermen in één oogopslag in de gaten houdt.

Wordt er gewerkt in groep of individueel? Bevinden leerlingen zich in de klas of werken ze ergens anders in het schoolgebouw? Geen zorgen, want jij hebt de controle!

Dankzij Skool Kidswatch kan je als leerkracht je eigen scherm of het scherm van een leerling delen met heel de klas. Er kan ook andere informatie gedeeld worden zoals een bericht met link, opdracht, quiz of relevante website.

Naast het delen van informatie kan je met behulp van Skool Kidswatch jouw leerlingen ook beschermen tegen de gevaren van de digitale wereld. Zo kunnen ze in een veilige omgeving aan opdrachten werken en lessen volgen. Als leerkracht kan je de schermen van de leerlingen blokkeren, om zo hun aandacht bij de les te houden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Skool Kidswatch?

KidsWatch
Artikel delen

BENIEUWD NAAR WAT SKOOL VOOR U KAN BETEKENEN?

Contact