19 augustus 2022

Prijsuitreiking MadScience

Home » Prijsuitreiking MadScience
Skool Icon

It is simply magical…

21ste eeuw, kom maar op!

Breng techniek en wetenschap tot leven in je klas.
Wist jij het al? Skool is nu eindelijk ook actief in België. Een toegankelijke en onafhankelijke ICT-partner voor en in het onderwijs. Wij ondersteunen het onderwijs door het creëren van een krachtige digitale leer- en werkomgeving voor leerlingen, leerkrachten en ouders.
Wij begrijpen het verband tussen ICT en onderwijs. Door onze jarenlange expertise in Nederlandse – en Duitse scholen weten we dat een eenvoudige online leer- en werkomgeving nu meer dan ooit nodig is.

In samenwerking met Hogeschool PXL werd er eerst een marktonderzoek uitgevoerd om na te gaan welke digitale noden en verbanden er momenteel in het Vlaams basisonderwijs zijn. Hierop werd massaal gereageerd. Zo kregen we een nog duidelijker beeld van de ICT noden in het basisonderwijs in Vlaanderen.

Dankzij onze samenwerking met MadScience, zowel in Nederland als in België actief, mochten we enkele prijzen uitdelen. Zo ontvangen binnenkort enkele scholen het bezoek van een professor van MadScience. De prijsuitreiking zal in de loop van september plaatsvinden. Foto’s volgen later op onze sociale mediakanalen en op onze website.
Mad Science werd opgericht in 2004, met als doel hun liefde voor wetenschap op een unieke en praktische manier te brengen naar miljoenen kinderen over de wereld. Zo willen ze kinderen inspireren en stimuleren om zelf de wereld van wetenschap en techniek te ontdekken. Techniek en wetenschap als het ware tot leven laten komen in je klas.

Prijsuitreiking MadScience
Artikel delen

BENIEUWD NAAR WAT SKOOL VOOR U KAN BETEKENEN?

Contact