31 maart 2023

Prijsuitreiking SETT Gent

Home » Prijsuitreiking SETT Gent
Skool Icon

Op deze innovatieve onderwijsbeurs begin maart waren we voor het eerst aanwezig met Skool. Het was een fijne en goed georganiseerde beurs die voor heel wat onderwijsmensen met een passie voor digitalisering een jaarlijkse traditie blijkt te zijn. Er zijn veel bezoekers langs geweest op de stand van Vanerum waar we samen met Plantyn, I3-technologies en Logitech aan de aanwezige leerlingen les gaven, nieuwe software toonden en de geïnteresseerden de nodige uitleg gaven van onze digitale mogelijkheden.

Skool legt de focus op vereenvoudiging en efficiënt lesgeven. Dit door een digitale adaptieve werkplek op maat van je onderwijsrol om via eenmalig inloggen aan alle nodige documenten, applicaties, tools en administratie of je schoolwebsite te geraken. Meer tijd en focus op lesgeven en minder chaos met meer orde in het dagelijkse digitale bos.

Het stedelijk onderwijs in Gent heeft dankzij het juiste antwoord van Jeroen op onze prijsvraag recht op gratis softwarelicenties van Skool. We waren onlangs op het stadhuis aanwezig om deze prijs te overhandigen.

Laten we binnenkort samen jullie huidige digitale kracht nog meer vergroten.

Proficiat Jeroen Paelman en het stedelijk onderwijs van Gent!

Prijsuitreiking SETT Gent
Artikel delen

BENIEUWD NAAR WAT SKOOL VOOR U KAN BETEKENEN?

Contact